Arnold Busck anbefaler The Lonely Hearts Travel Club: Destination Thailand

Månedens Arnold Busck Anbefaler er i maj den livsbekræftende og drømmende The Lonely Hearts Travel Club: Destination Thailand, hvor vi følger Georgia, hvis liv har taget en uventet drejning. Læs med her, hvor Michelle fra Arnold Busck i Aalborg Storcenter fortæller, hvorfor hun anbefaler lige netop denne bog.

af Michelle, Arnold Busck Aalborg Storcenter

Bogen er skrevet ud fra forfatterens egne oplevelser. Dette gør bogen meget oprigtig at læse. Forfatteren har selv været igennem en svær rejse i livet og i verden, der har budt på nedture, skuffelser og opture. Men hun har turde at tage springet og gøre noget for sig selv, som er endt ud i fantastiske oplevelser og fornyet energi til livet.

Hvorfor lige denne bog?
I denne bog tager vi med på en rejse til Thailand og gennem livets svære tider. Den fangede mig, da mange af de drømme og lister er noget, man ofte kun drømmer om og glemmer at føre ud i livet.

Bogen kan fortælle meget mere end en historie om en kvinde, der bliver forladt og rejser ud i verden. Bogen fortæller også om en dannelsesrejse, det at turde at springe ud i tingene og opleve livet fra nye vinkler.

Alt det, der er planlagt – både med rejsen og i Georgias liv – går galt! Men da hun endelig begynder selv at tage styringen, med gode råd fra hendes arrangør hjemme fra England, begynder tingene langsomt at lykkes for hende. Hun bestemmer over sit eget liv, gør de ting, hun gerne vil og tør at leve livet i stedet for at planlægge alt.

Jeg har selv mange drømme, som jeg gerne vil ud at opleve. Men der har altid været noget herhjemme, der har holdt mig tilbage. De seneste par år har jeg turde at tage springet og rejse ud i verden på mere eller mindre egen hånd. Jeg har fået de mest fantastiske oplevelser og venner, som jeg med stolthed kan kigge tilbage på. Jeg har ligesom Georgia taget springet, fået krydset nogle ting af min ”det vil jeg gerne opleve”-liste, overskredet mine grænser og længtes efter at komme ud på endnu en tur!

Jeg anbefaler bogen, da den beskriver mange følelser, man som person (og måske især kvinde) kan identificere sig med. Hun er igennem både kærestesorger, pigefnidder, flirt fra eksotiske fyre og skuffelser over at blive udnyttet. Livet er mere end dårlige oplevelser og skuffelser – men med åbenhed overfor andre mennesker kommer man langt og får beriget sit liv med uvurderlige minder og oplevelser.

Citater fra bogen

”Jeg havde så travlt med blot at overleve, at jeg næsten havde glemt listen. Og i bund og grund var det vel ikke så fedt at blive mindet om, hvor stor en fiasko jeg var”.

”Jeg havde troet, jeg havde al tid i hele verden til at få tingene hakket af, men selvom jeg ikke kunne fuldende min mission, havde jeg alligevel opnået langt mere, end jeg nogensinde havde troet muligt”.

Disse to citater fanger mig, da det viser, at man skal huske på sine drømme og missioner – selvom man tænker, at man har hele livet til det, så kan man nemt komme til at glemme dem og have travlt med at gøre alle de ting, som det forventes af en.

Og selvom man ikke får udført alle sine drømme, så får man alligevel mere ud af at udleve dem, end man lige går i hverdagen og tror. Og man bliver helt grebet efter at lave en endnu større liste.

Flere bøger i serien: 

Det første spring er altid svært, men når man først har taget et bliver det svært ikke at tage det næste, og jeg glæder mig til at følge Georgia videre på hendes rejser til både Chile og Indien – og videre i hendes liv.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *