Klar, parat, bag!

I morgen starter den nye sæson af Den Store Bagedyst. Vi er mange, der glæder os til endnu en sæson af det fantastiske program, der virkelig får tænderne til at løbe i vand! Mange af de tidligere deltagere i programmet har allerede udgivet bøger med deres helt egne opskrifter – læs med her, hvor vi giver dig et overblik over de nyeste kage- og bagebøger fra deltagerne selv.

Den Store Bagedyst har med Timm Vladimir i spidsen for alvor vundet danskernes hjerter, når vi hver onsdag inviteres indenfor i bageteltet til en times nervepirrende bage- og kagekonkurrence. Når vi i morgen aften tænder for fjernsynet, er meget, som det plejer: Ti nye deltagere, der står klar til at konkurrere på deres evner ud i kage- og bagekunsten. Men noget er anderledes: Nye dommere.


Foto: Bjarne Bergius Hermansen

Det er nemlig ikke længere Mette Blomsterberg og Jan Friis-Mikkelsen, der med hård hånd styrer slagets gang. I denne sjette sæson af Den Store Bagedyst skal vi lære to nye dommere at kende: Katrine Foged Thomsen og Markus Grigo er den nye dommerduo. Dommerne har tilsammen mange års erfaring fra bager-og konditorfaget, og der er helt sikkert noget at glæde sig til!

Inspiration fra tidligere Den Store Bagedyst-deltagere

Er du en af dem, der selv elsker at bage, og som måske sidder klar foran fjernsynet med en af dine egne kagekreationer, så kommer her de bedste bøger til inspiration til næste bage- og kageprojekt.

Micki Cheng, der var med i sæson fire, er klar med ny bog, der udkommer mandag 9. oktober. Samme dag er du inviteret med til udgivelsesreception i vores butik i Købmagergade 49 i København.

Micki Cheng har foruden Den Store Bagedyst også været en fast del af Ultras sorte kageshow, hvor børn dyster på deres kage- og bagefærdigheder – i mørke! Mickis Kager er fyldt med lækre opskrifter, og bogen er gennemsyret af Mickis kærlighed til kager. Glæd dig!

 

Liv Martine, der vandt sæson fire af Den Store Bagedyst, har netop udgivet sin første bog. Bogen hedder ganske passende Kagetid og er en lækker kagebagebog til piger.

Bogen er fyldt med ambitiøse opskrifter fra det søde køkken, og der er masser af trin-for-trin hjælp til alle os, der måske ikke er så teknisk dygtige, men som gerne vil lære alle teknikkerne.

 

Også Ditte Julie Jensen fra sæson fire er aktuel med ny bog: Tid til kage. I bogen henter Ditte inspiration fra årstidernes gang, og du finder derfor en lang række lækre opskrifter, hvor ingredienserne er i sæson og opskriften tilpasset den enkelte årstid.

Ditte er kagenørd og perfektionist, og det er fantastisk at blive inviteret indenfor i hendes kage- og bageunivers.

 

 

Vinderen af sæson to, Annemette Voss, er klar med endnu en bog i rækken. Denne gang har hun kastet sig over konfekten, og bogen hedder blot Konfekt.

Konfekt er små lækre mundfulde, og i bogen er der masser af ny inspiration at hente. Hører du til dem, der hvert år til jul ruller konfekt, så er her en ny bog til dig, som både byder på opskrifter på klassisk konfekt og helt nye smagsoplevelser.

 

Tobias Hamann vandt i 2014 både Den Store Bagedyst og mange hjerter med sin tekniske snilde og særlige evne til at sammensætte unikke smagsoplevelser. I 2015 udkom den første bog fra Tobias, Klassisk Tobias, der er en bog fyldt med spændende nyfortolkninger af klassiske kager og bagværk. Fælles for alle kagerne er, at de kan noget særligt, og at de er skabt med masser af kærlighed.

Tobias Hamann er i år klar med en helt ny bog: Tobias’ jul, der udkommer 6. november og som indeholder 24 opskrifter på spiseligt julepynt, du ikke behøver at hænge op.

 

Opskrifter fra Den Store Bagedyst

Foruden deltagernes egne bøger er der også udkommet tre bøger, hvor den første desværre er udsolgt fra forlaget, med opskrifter fra alle sæsoner. Bøgerne er fyldt med alle de lækre opskrifter, som vi har set i Den Store Bagedyst og illustreret med billeder og de fine tegninger, som vi kender fra programmet.

Og så er der vist kun tilbage at sige: Klar, parat, BAG!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *